Språkutbildning för företag, myndigheter och organisationer

The London School of English har över 40 års erfarenhet av att leverera kvalificerad språkutbildning till företag och myndigheter i Sverige. Vi ger dig och dina medarbetare de verktygen och färdigheterna ni behöver för att kommunicera effektivt och framgångsrikt med omvärlden - kunder, leverantörer, kollegor och samarbetspartners.

Kontakta oss för att diskutera språkutbildning

Nå dina mål snabbt och effektivt

Våra engelskakurser kan anpassas efter nästan varje önskemål om upplägg, inriktning och innehåll. Oavsett om det gäller engelska i det löpande arbetet, förberedelse inför specifika uppdrag eller för att du vill känna dig säkrare i internationella sammanhang, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Din språkpartner för all kommunikation på engelska

Utöver kurser i engelska erbjuder vi individuell coachning, översättning, textgranskning, interkulturell utbildning, onlinekurser samt textproduktion.

Därför ska man välja The London School of English

Sedan The London School of English grundades 1912 i London har verksamheten drivits av tre nyckelbegrepp: Vår expertis, kundens upplevelse och tydliga resultat. Vi är stolta över det vi gör, och att dessa tre begrepp är lika starka och viktiga för oss över hundra år senare.

Our expertise

Vår expertis gör oss trovärdiga. Trovärdigheten är resultatet av över hundra år av nöjda kunder från olika branscher och olika länder. Vi håller våra löften och vi lovar bara det som är realistiskt. Och självklart har vi erfarna, kunniga och välutbildade lärare.

Your experience

Flexibilitet är nyckeln till framgång när man arbetar med kunder med tydliga mål och begränsat med tid. Kursinnehåll anpassas efter dina behov, dina prioriteringar och dina förutsättningar. Upplägget och "schemat" anpassas efter dina kalenderförutsättningar och din situation - både på jobbet och utanför. Utbildningen blir inte ännu ett måste att hinnas med utan stödjer och underlättar det arbetet som ändå måste göras. Och du känner att det går framåt.

Clear outcomes

Viktigast av allt är resultatet. Utveckling mot långsiktiga mål är förstås mycket viktigt, men resultat ska märkas på kort sikt också. Vårt mål är att varje möte ska ge kunskaper och färdigheter som kan omsättas direkt i ditt arbete.

Vårt samarbete med The London School of English har pågått i över 20 år, och deras kunniga, lyhörda kursledare får ständigt utmärkt feedback på utbildningarna.

Sveriges HR Förening

Våra kunder

Bland våra kunder finns företag av alla storlekar, från ensamföretagare till multinationella bolag. Vi levererar till de flesta branscher och har även lång och bred erfarenhet av att undervisa på statliga myndigheter samt olika sorters föreningar och organisationer.